Juridik? Lärare?

Som ni ser kära läsare så har Jennifer hjälpt mig med min blogg. Vet innte vad jag ska säga,, det blev som jag hade tänkt men jag skäms lite vet inte varför.
Eftersom att bara jag och en liten till vet att designen kanske inte är 1oo% seriös så kanske jag måste ta en bloggpaus för att gämna ut bloggen lite? Vill ju att den ska ge ett serri intryck.

Ähh vet inte...
 Kollade precis på klass 9A. Har inte lärarna i serien de bästa jobb man kan få tag i? Jag är uppriktigt sagt advunsjuk på dem och det gör mig nervös. Jag vet att lärare är det jag ska bli, det är de jag är född till. MEN jag vill inte bli det för i min framtid vill jag också leva i en vindsvåning på Norrmalm, så lärare finns lixom inte på världskartan ifall vindsvåningen ska slå in.

Det jag vill säga är att varje gång jag ser klass 9A eller andra lärare för den delen fylls jag utav advunsjuka och mitt hjärta går i tusen bitar. För jag vet att jag aldrig kommer att gå i deras skor. Jag kommer att bli en olycklig arbetsnarkoman som jobbar till 22.00 på kvällen och skiter i min familj, barn om jag ens kommer att ha tid att få sådana. Min man kommer att känna sig oönskad och skaffa sig en älskarina och jag kommer att dö ensam med lagboken i min hand.

Det sista min favolärare sa till mig när jag lämnade högstadiet bakom mig var att jag skulle börja på juridiklinjen, inse att det inte är något för mig, börja plugga till lärare och gifta mig rik som hon gjorde. Det är ju också ett alternativ men då måste det förslaget innehålla ett giftemål utan äktenskapsförord så att min vindsvåning är säkrad även om mitt äktenskap åker ut i farstun.

Om ni fick välja
1. Lärare-se barn utvecklas o lära dem allt ni kan.
2.Juridik-Bli rik och inte ha någon framtid men samtidig få sätta in brottslingar som Luis Alfredo Garavito - Colombiansk seriemördare, mördat över 150 pojkar i fängelse?

over and out

Kommentarer
Postat av: Dashy

Älskling, nu är jag hemma. jag ringer dig imorgon! :D Jag har present till dig :D
Och du kommer inte att dö ensam, jag kommer också sitta där med lagboken på huvudet utan man med nån jävla rutten katt. MEN vindsvåningen är spikad!
Saknar dig gullefjun!

2008-03-28 @ 21:19:17
URL: http://signedbydashy.blogg.se
Postat av: Dashy

http://www.barnensbokklubb.se/bbk2/boknordstestet/

2008-04-03 @ 21:52:16
URL: http://signedbydashy.blogg.se
Postat av: Dashy

http://www.barnensbokklubb.se/bbk2/boknordstestet/

2008-04-03 @ 21:52:28
URL: http://signedbydashy.blogg.se
Postat av: Dashy

zkriv i bloggen ztupid friend!

2008-04-05 @ 22:23:17
URL: http://signedbydashy.blogg.se
Postat av: jennifer

SKRIIIV liksom

2008-04-15 @ 20:49:50
URL: http://hejjennifer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0